Fillersbehandling mot åldrande

Fillersbehandling har blivit relativt populärt under de senaste åren. Vi erbjuder olika former av fillers i Stockholm och injusteringsbehandlingar som passar alla klienter och patienter. Många av våra kunder är intresserade av fillersbehandlingar mot åldrande. Det är ett expertområde vi har både kunskap och erfarenhet inom. Åldrad hud blir tunnare, och tappar sin lyster och spänst samtidigt som den upplevs som rynkigare och i vissa fall även plattare. Vanliga problem som vi kan hjälpa till med är att avlägsna rynkor runt mun och ögon orsakade både av ålder men även av minskad mängd av hyaluronsyra som finns naturligt i huden, men som försvinner ju äldre man blir. Vårt team kan även hjälpa till med att avlägsna rynkor på hals, dekolletage och händer.

Fillersbehandling

Vår fillersbehandling utförs med precision

Vi utför en fillersbehandling med precision och på ett säkert sätt. Hur går en behandling till? Våra specialister injicerar väldigt små doser av hyaluronsyra med en tunn nål på flera ställen på området som du vill ha behandlat. Nålen är tunn vilket gör att obehaget är så minimalt som möjligt. Vi använder oss inte av någon bedövning och utför behandlingarna i ca 15 minuter. Vi råder våra patienter att återgå till sin dagliga rytm och göromål direkt därefter. Endast en lätt rodnad kan uppmärksammas hos vissa, men obehagliga symptom förekommer inte. Vissa patienter vill helst ta en dag ledig, andra kan känna att de gärna vill återbesöka sin läkare eller specialist för att försäkra sig om att allt har gått bra, vilket vi uppmuntrar alla som vill till. Vi finns här för alla er som väljer att använda er av våra tjänster.

Förbättra ditt utseende med fillers

En fillersbehandling förbättrar ditt utseende om den utförs på rätt sätt av en utbildad specialist. Vårt team har den rätta kompetensen och erfarenheten för att på ett tryggt sätt kunna utföra din behandling. Målet är att den ska vara så behaglig och effektiv som möjligt. Innan en fillersbehandling uppmanar vi alla kunder att boka en kort konsultation med våra specialister. Därefter bokas det tid för själva behandlingen. Vi finns här för dig! Kontakta oss gärna per telefon eller mejl för mer information.