Våra behandlingar

Vi har specialiserat oss på att erbjuda fillers till våra kunder som upplever att man exempelvis vill få en ansiktslyftning och föryngra både läppar och kindben. Med vår erfarenhet och kunskap om hur fillers kan, bör och ska utföras kan vi garantera att du efteråt kommer titta på dig själv i spegeln med ett nytt och större självförtroende.

FILLERS

Injektioner med fillers fyller många olika syften. Man kan till exempel vilja korrigera en asymmetri eller ett näsben som inte är rakt. Man kan vilja framhäva läpparna och kinder, definiera hakan eller återställa förlorad volym för att ge ett hälsosammare intryck och minska rynkor och linjer. Varför man väljer att genomgå en fillersbehandling är individuell. Likaså är önskemål och förutsättningar. När du bokar en injektionsbehandling med fillers går vi igenom dina tankar och funderingar, och tittar på befintliga behandlingsalternativ. Vanliga behandlingsområden är tinningar, tear trough (tårkanalen), kinder, näsa, läppar, käklinje samt haka. Vissa behandlingar kan orsaka en del svullnad (t.ex. fillers i läpparna) men du kan jobba och träna som vanligt efter din behandling. Tänk på att avstå alkohol ett dygn innan din behandling för att minska risken för blåmärken.

Antal behandlingar och mängden fillers som krävs för att uppnå önskat resultat är individuell. Därför är det svårt att prisbestämma en behandling innan en konsultation. Vid behandling av flera områden erbjuds alltid ett paketpris.

SUNEKOS 200

Äntligen en behandling som går att placera nära ögonen! Sunekos 200 innehåller aminosyror samt hyaluronsyra och är idag den enda injektionsbehandlingen som går att placera närmast ögonen. Produkten bygger ingen volym (till skillnad från fillersbehandlingar) vilket gör den fördelaktig att injicera i områden där man inte vill upplevas som svullen eller ”puffig” (t.ex. ögonområdet samt området runt munnen). Med en patenterad formula stimulerar Sunekos 200 kollagen och elastin och bidrar till cellförnyelse. Behandlingen ger otroliga resultat på mörka ringar och pigment och minskar även fina linjer och andra tecken på åldrande. Utöver området kring ögonen kan Sunekos 200 placeras fritt i ansiktet samt behandla hals, dekolletage och händer.

Med tunn nål injiceras Sunekos ytligt i huden över det valda behandlingsområdet. Lokal svullnad uppstår i direkt anslutning till behandlingen (tips: ta med dig ett par solglasögon om du ska behandla området kring ögonen). Svullnaden försvinner inom ett par timmar och du kan jobba och träna som vanligt efter din behandling. Tänk på att avstå alkohol ett dygn innan din behandling för att minska risk för blåmärken. Hur många behandlingstillfällen som krävs är individuellt men man rekommenderas att genomgå minst 2-3 behandlingar med ca 4 veckors mellanrum, 1-2 gånger per år.

PROFHILOFuktbomb!

Profhilo innehåller en hög halt hyaluronsyra och är den mest fuktgivande injektionsbehandlingen på marknaden just nu. När huden åldras förlorar den kollagen och fukt (hyaluronsyra). Profhilo återställer fuktbalansen, vilket stramar åt huden och gör den mer elastisk. Med tunn nål injiceras Profhilo på fem valda punkter, på vardera sida av ansiktet. Profhilo går också att placera på andra områden, såsom på halsen och handryggen. Resultatet ses efter ca två veckor. Hur länge resultatet håller är individuellt men man rekommenderas att genomgå 2 behandlingar med ca 4 veckors mellanrum, 1-2 gånger per år.

BELKYRAFettdödare!

Belkyra är ett läkemedel som förstör fettcellerna permanent. Belkyra injiceras under huden i bestämda punkter längs behandlingsområdet. Behandlingsområde är framförallt under hakan, den s.k. ”dubbelhakan” samt längs käklinjen. När fettcellerna successivt bryts ned minskas dubbelhakan. Halsen samt käklinjen blir då mer definierad. Före behandlingen med Belkyra injiceras först lokalbedövning för att minska smärta och obehag som kan uppstå. Behandlingstiden är kort och eventuell smärta eller obehag går över på ett par minuter. Blåmärken och svullnader kan förekomma. Hur många behandlingar som krävs är individuellt och man rekommenderar 4-8 veckors mellanrum mellan varje behandling.

HYALASE borttagning av fillers

Hyalase är ett läkemedel och ett licenspreparat. Det innebär att enbart kliniker med licens från Läkemedelsverket har tillgång till detta. Hyalase är ett enzym som bland annat bryter ned hyaluronsyra (fillers) och kan användas för att behandla klumpar, asymmetri och för att korrigera en misslyckad fillerbehandling. Effekten ses inom 48 timmar och processen pågår upp till cirka två veckor efter behandlingen. Ibland kan behandlingen behöva upprepas. Innan behandling med Hyalase krävs en konsultation. Behandlingen kan dock göras i samband med konsultationen om det är indikerat. Vid Hyalsebehandling i t.ex. läppar måste man sedan vänta två veckor innan man kan genomgå ny behandling med fillers.